Unieke huldiging op festivalpodium

Assendelft-Daar stonden ze dan vanavond. De selectie van heren 1 Sporting Krommenie. Op het podium bij Babbels live in Assendelft na vanmiddag al te zijn gehuldigd op het complex van de eigen vereniging. De platte kar met spelers ging van Krommenie naar het festivalterrein in Assendelft. Sporting Krommenie won een periodetitel en promoveerde vorige week zondag middels een beslissingswedstrijd tegen Alkmaarsche Boys (2-3). De Krommenieers zien we volgend seizoen terug in de derdeklasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl