Beverwijk wint op complex sc Hercules Zaandam

Zaterdagmiddag speelden sv Beverwijk en sv Kadoelen de finale van de nacompetitie. Deze wedstrijd werd afgewerkt op het Kuilpad bij het complex van sc Hercules Zaandam. De in Krommenie woonachtige Marco van Petersen, trainer van de Beverwijkers heeft waardig afscheid kunnen nemen. Zijn ploeg sv Beverwijk won na verlenging en het nemen van strafschoppen (2-2)van de Amsterdammers. Volgend jaar zal de Zaanse trainer Rick Kitzen de taak als oefenmeester op zich nemen. Van Petersen doet een stapje terug maar blijft actief binnen sv Beverwijk en gaat wat meer tijd met zijn gezin doorbrengen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl