cvv Blauw Wit breidt selectie uit

De amateurtransferperiode zit erop. Ook dit seizoen weer de nodige mutaties in de Karnemelkspolder waar CVV Blauw-Wit ook volgend seizoen in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal uitkomt. Hoofdtrainer Pieter van Netten verwelkomt acht spelers van buiten de vereniging. Daarnaast stroomt een volledig juniorenelftal door naar de selectie van de blauwhemden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste mutaties.
Nieuw bij CVV Blauw-Wit zijn: Mark Hooft, Rico Griek, Maik Pasveer, Bas Koenen en Nicky Kranenburg (Fortuna-Wormerveer) Fabian van den Heuvel (OFC), Marlon van Leeuwarden (rkvv Saenden) en Dalian Nortan (Onze Gezellen).
Doorgestroomd vanuit de eigen jeugd: Sean Mallon, Brian Mallon, Cas de Wit, Jelle Mantel, Maurice Terdu, Jasper Konijn, Wessel de Vries, Joram Mantel, Mats Wiersma, Rik de Roover, Mike Bootsman en Levi de Wit.
Vertrokken: Carlos de Graaf (VV Winkel).