Telstar oefent 13 juli tegen AZ

Op zaterdag 13 juli 17.00 uur spelen Telstar en AZ een oefenwedstrijd in het Rabobank IJmond Stadion. Een samenwerking tussen gemeente Velsen, de lokale politie en de afdeling veiligheidszaken van Telstar hebben er voor gezorgd dat deze wedstrijd kan plaatsvinden. Er gelden echter wel bepaalde voorwaarden voor de kaartverkoop. Er is één op één verkoop. Dit houdt in dat u slechts één kaart per persoon kunt kopen, online of bij het Rabobank IJmond Stadion. De kaartverkoop voor AZ supporters gaat geheel via AZ. AZ supporters zullen geweigerd worden op de thuistribunes. De verkoop start op dinsdag 11 juni 17.00 uur. Alle kaarten zijn 5 euro per stuk. Zie hiervoor sctelstar.nl
In eerste instantie is alleen de west-tribune open voor de verkoop. De vakken A, B, E en F geven iedereen toegang tot Club West.