Finalewedstrijd vv Assendelft-Kolping Boys op complex DEM in Beverwijk

De finale nacompetitie wedstrijd tussen vv Assendelft en Kolping Boys wordt as zondag op het complex bij DEM aan de Beneluxlaan in Beverwijk gespeeld. Het betreft de finale wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. De wedstrijd begint om 14;00 uur en staat onder leiding van de heer M.Krop. De ambitieuze club uit Oudorp is zeker geen onbekende voor de Assendelvers. In de 2e klasse eindigde de ploeg uit Oudorp op de tweede plek achter kampioen Zouaven. vv Assendelft eindigde als zevende op de ranglijst en pakte de tweede periodetitel. In de vorige ronden werden Kampong en sv Hillegom verslagen. Mocht het de ploeg van trainer Alexander Geernaert lukken om zondag in Beverwijk te winnen dan speelt het volgend seizoen in de eerste klasse.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl