AZ fandag in Alkmaar zaterdag 21 juli

ALKMAAR- Op zaterdag 21 juli is het weer zover: de AZ Fandag. Een groot AZ-feest voor het hele gezin. In én rond het AFAS Stadion zijn weer talloze te gekke dingen te beleven voor jong en oud. Dus zet deze datum vast in je agenda.
Op de Fandag ontmoet jij jouw AZ-helden voor foto’s en handtekeningen. Of kom naar de oefenwedstrijd in het stadion waarin jij de selectie voor komend seizoen aan het werk ziet. Kortom: een dag die je als AZ-fan eigenlijk niet kunt missen. Ben jij er ook op 21 juli?

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl