Ad interim `bestuurders` bij vv Jisp

Ook een kleine dorpsclub als vv Jisp kan niet zonder officiele voorzitter.
Er zijn vele verantwoordelijkheden en bestuursfuncties bij een te klein aantal vrijwilligers hetgeen wat problemen met zich meebracht. Na het neerleggen van de taken en voorzittershamer door Hans Seitner in mei is er tijdens de tussentijdse bestuursvergadering een nieuwe ad-interim voorzitter aangetreden. Clubman Jan Koene heeft zich als ad-interim gegadigde beschikbaar gesteld terwijl Peter Heykamp is als ad-interim voetbalzaken benoemd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl