Toch promotie Sporting Krommenie naar 3e klasse

Na het spektakel stuk van Sporting Krommenie van gister waarin de Krommenieërs met 2-3 wisten te winnen van Alkmaarsche Boys kan de vlag uit voor de club. Vandaag bereikte ons het bericht dat alle winnaars van de nacompetitie wedstrijden van zondag 10 juni het aankomend jaar uitkomen in de 3e klasse. De wedstrijd van aankomende zondag tegen sv Ilpendam is daarmee van de baan en zowel sv Ilpendam als Sporting Krommenie komen volgend jaar uit in de 3e klasse. Promotie naar de 3e klasse is voor de ploeg van trainer Jordi van Beek een feit. Daarmee sluit de ploeg een prima seizoen mooi af en zal er in Krommenie een spontaan feestje worden gevierd. De vlag kan uit en een mooiere derde pinksterdag kon er voor het 20 jarige jubilerende Sporting Krommenie niet bestaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl