Uitslagen maandag 10 juni ( nacomp.)

Vanmiddag won Sporting Krommenie in Alkmaar met 2-3 van Alkmaarsche Boys. De ruststand in was 0-0 waarna Sporting Krommenie in de tweede helft efficient was en de spaarzame kansen wist te benutten. Na de 0-3 leek de wedstrijd gespeeld mede doordat de thuisploeg met tien man kwam te staan. Het werd op wonderbaarlijke wijze in de 91e minuut nog 2-3 door een dubieus gegeven strafschop. De laatste minuut was nog spannend maar de Krommenieers hielden stand. Voor Sporting Krommenie is het nog niet duidelijk of er nog een beslissingswedstrijd volgt (tegen sv Ilpendam) of dat de KNVB toch besluit de club te laten promoveren in verband met de herindeling van zondag klassen.
In Hillegom eindigde de wedstrijd sv Hillegom tegen vv Assendelft in 3-3. Na verlenging werd het uiteindelijk 3-5 en mag ook vv Assendelft zich opmaken voor de finalewedstrijd. De tegenstander is Kolping Boys uit Oudorp.
Alkmaarsche Boys-Sporting Krommenie 2-3
sv Hillegom- vv Assendelft 3-5 (3-3 wnv)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl