Toernooi resultaten AZ jeugdopleiding

ZAANSTAD- Vijf AZ Jeugd-teams deden in het pinksterweekend mee aan toernooien in binnen- en buitenland. Zo reisden twee teams af naar Frankrijk, waar AZ Onder 17 na zeges op onder meer Atlético Madrid en CSKA Moskou de cup pakte.
AZ Onder 19 | ICGT
AZ Onder 19 begon zaterdag stroef aan het ICGT. Van zowel Panathinaikos als Flamengo werd met 2-0 verloren. Het derde pouleduel werd wel gewonnen, maar op maandag resteerde in Uitgeest de strijd om plek vijf. Deze was succesvol met zeges op FC Volendam en Vitesse. Des Kunst was met vier goals in twee duels de blikvanger op Tweede Pinksterdag.
Poulefase:
AZ – Panathinaikos 2-0
AZ – Flamengo 2-0
AZ – FC Uitgeest 3-0
Plaats 5 t/m 8:
AZ – FC Volendam 2-0
AZ – Vitesse 4-1
AZ Onder 17 | Tournoi International U17 Saint André lez Lille
In het Saint André lez Lille opende AZ Onder 17 met twee remises. Na een doelpuntloos gelijkspel tegen Rode Ster Belgrado voorkwam Ricuenio Kewal op aangeven van Rivano Stacie verlies tegen Lille. Door zeges op Lens en Atlético Madrid werd de finale gehaald, waarin met CSKA Moskou werd afgerekend.
Poulefase:
AZ – FK Rode Ster 0-0
AZ – LOSC Lille 1-1
Kwartfinale:
AZ – RC Lens 2-0
Halve finale:
AZ* – Atlético Madrid 0-0 *w.n.s.
Finale:
AZ – CSKA Moskou 2-0
Foto bijgaand: De kwartfinale tegen RC Lens leverde AZ Onder 17 een 2-0 zege op.
AZ Onder 15 | Tournoi Europeen Baisieux
Na een openingsdag met wisselende resultaten stelde het nieuwe AZ Onder 15 zondag orde op zaken met zeer ruime overwinningen op Aris Limassol en AS Baisieux. Via Lille werd de halve finale gehaald, maar daarin werd maandag nipt verloren van Stade Rennais. In een duel met Genk werd wel nog beslag gelegd op een ‘podiumplaats’.
Poulefase:
AZ – Royal Excel Moeskroen 0-0
AZ – Dinamo Moskou 4-0
AZ – Le Havre AC 0-1
AZ – Aris Limassol 10-0
AZ – AS Baisieux 9-0
Kwartfinale:
AZ – LOSC Lille 2-0
Halve finale:
AZ – Stade Rennais 1-2
Plaats 3/4:
AZ – KRC Genk 1-0
AZ Onder 13 | Seesing Tournament
In de Achterhoek bleef het nieuwe AZ Onder 13 ongeslagen op dag 1 van het Seesing Tournament. De ploeg van trainer Sander Veraart moest de eindzege na een nederlaag tegen toernooiwinnaar AC Milan op zondag echter uit het hoofd zetten. In Zieuwent werd na zeges op Lille en PSV besloten met een derde plaats.
Eerste poulefase:
AZ – RSC Anderlecht 1-0
AZ – Feyenoord 1-1
AZ – AC Milan 0-0
AZ – RKZVC 2-0
Tweede poulefase:
AZ – AC Milan 0-3
AZ – LOSC Lille 4-1
Plaats 3/4:
AZ – PSV 3-2
AZ Onder 12 | Jorrit Hendrix Tournament 
Het nieuwe AZ Onder 12 kende een vliegende start in Panningen. Op het Jorrit Hendrix Tournament won de ploeg van Dennis Zwagerman en Dico Blei alle pouleduels. Via Anderlecht werd de finale gehaald, waarin Ajax er met de winst vandoor ging. Zo slaagden de Alkmaarders er niet in opnieuw een toernooi te winnen, waar vorige week nog de cup werd gepakt in Rotterdam.
Poulefase:
AZ – Altinordu FK 2-1
AZ – Regioteam Panningen 2-0
AZ – Club Brugge 2-1
AZ – FC Schalke 04 5-0
AZ – Feyenoord 3-2
Halve finale:
AZ – Anderlecht 2-1
Finale:
AZ – Ajax 0-2

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl