Burak Bulduk herenigd met trainer Imdat Ilguy en AGB

Amsterdammer Burak Bulduk is komend seizoen weer wekelijks te zien in Amsterdam. De 29-jarige middenvelder speelde de laatste twee seizoenen voor zondag eersteklasser zvv Zaanlandia, maar verruilt die club voor competitiegenoot AGB. Daar wordt hij herenigd met trainer Imdat Ilguy.
Tijdens de heenwedstrijd begin dit seizoen werd de basis voor een overgang gelegd, na de 5-0 overwassing voor zvv Zaanlandia was het voor Bulduk helemaal duidelijk dat hij zich graag bij AGB wilde aansluiten. Ondanks zijn jawoord was de middenvelder toch gaan twijfelen over zijn toekomst. “En als er eenmaal twijfel insluipt, ga je om je heen kijken”, zegt Bulduk. Voor AGB hoefde hij niet ver te kijken: dat is praktisch om de hoek vanuit Geuzenveld. “De gezelligheid daar en het contact met alle mensen die je kent, dat heb ik wel gemist.”
Bulduk speelde eerder bij ZTS en OFC onder Ilguy en kent hem nog goed. “Hij is heel direct, maar ook eerlijk. Ik weet dat hij mij conditioneel heel sterk kan maken. Dat is belangrijk voor iemand als ik”, vervolgt de spelmaker. “Zaanlandia heeft mij veel plezier en vertrouwen gegeven. Daar ben ik ze ook dankbaar voor. Maar ik wilde weer in de buurt voetballen met vrienden om me heen.”
Naast de middenvelder komen ook Bilal el Achkar (DCG), Eric Antwi (Zeeburgia) en Enes Varisli (KFC) naar AGB.
Foto: Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl