FC Volendam 1 oefent in Wormerveer

Terwijl de spelers van FC Volendam genieten van hun vakantie, wordt achter de schermen alweer reikhalzend uitgekeken naar het seizoen 2019/’20.
Omdat Fortuna Wormerveer een goede band met FC Volendam heeft en er in het verleden diverse jeugdteams tegen elkaar oefenden is er gekozen om ook de eerste elftallen tegenover elkaar te zetten. Op 31 juli komt het andere oranje naar Wormerveer om dan om 19.00 uur af te trappen!
De voorbereidingen voor seizoen 2019/2020 zijn in volle gang. Het schema van de voorbereiding is inmiddels bekend.
Op zaterdag 29 juni 2019 zal het team van de trainer Wim Jonk voor het eerst op het trainingsveld verschijnen. Op zaterdag 6 juli wordt de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Purmersteijn. De Open Dag van FC Volendam staat gepland op zaterdag 20 juli vanaf 11:30 uur. De Volendammers oefenen die dag ook tegen eredivisionist Heracles. De persdag is op dinsdag 2 juli. Het tijdstip wordt later bekend gemaakt.
Jong FC Volendam begint op maandag 15 juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Tweede Divisie met de eerste training.