VV Assendelft naar tweede ronde nacompetitie

Assendelft heeft een zwaarbevochten zege behaald op het sterke Kampong in Utrecht. De schutters van Kampong werden gevreesd want in 26 competitie wedstrijden scoorden ze 93 maal. Ze eindigden als tweede in hun klasse waar Assendelft zevende was geëindigd. Kampong starte daarom als favouriet aan deze wedstrijd.
Het was Assendelft dat na drie minuten spelen verrassend op voorsprong kwam via een doelpunt van Jesse Schleeper. In de 72e minuut kreeg Mark de Vries een rode kaart van scheidsrechter Juroen Koene. Het laatste deel moest Assendelft dus met 10 man uitspelen. Ondanks een stormloop van Kampong wisten de Assendelvers hun doel schoon te houden. Dit mede dankzij de uitblinkende doelman Jorrit van Hoolwerff. Een heel knap resultaat voor Assendelft.
Op tweede pinksterdag staat voor Assendelft het vervolg van de nacompetitie op het programma in Hillegom. Dit wordt een bewogen wedstrijd want vorig jaar ging de finale van de nacompetitie Hillegom-Assendelft uiteindelijk niet door vanwege onenigheid over de datum van spelen. De geplande datum lag te dicht op het overlijden van ere voorzitter Willem Hooijschuur. Assendelft werd vervolgens teruggezet naar de tweede klasse. Veel Assendelvers vinden dat hen onrecht is aangedaan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl