Kampioenen! De helden van SVA 4

Afgelopen woensdag speelde SVA 4 de voorlaatste wedstrijd van het seizoen met nog 2 inhaalwedstrijden te gaan ten opzichte van koploper Kolping Boys 3, wat al was uitgevoetbald. 4 punten achterstand en dus wist SVA 4 wat er gedaan moest worden: 2x winnen. Woensdag was het stugge Uitgeest de tegenstander en dit bleek echt een moeilijke horde. Een nipte 3-2 overwinning hield het vierde in de race. 
Zondag 2 juni moest het dus nog “even” gebeuren tegen Vitesse’22 in Castricum. Een gelijkspel zou niet genoeg zijn. Vitesse stond op dat moment onderaan maar ook dit keer was het niet makkelijk. Met name de eerste helft bood Vitesse goed tegenstand en kreeg het zelfs de beste kansen. 0-0 met de rust en de spanning nam toe. Uiteindelijk wist kort na rust Erwin Schavemaker de ban te breken met zijn 0-1. Roel Betjes en Jeroen van Gelderen brachten de eindstand van 0-3 op het bord. En zo werd SVA 4 kampioen. Met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar een knappe prestatie.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl