OSV in gehavende samenstelling gestandt bij Delta Sports `95

OSV is in de eerste ronde van de nacompetitie, voor promotie naar de zaterdag eerste klasse, al uitgevallen. Een zeer gehavende ploeg van Ron van der Velde ging op bezoek bij Delta Sports’95 met 4-1 onderuit.
Het was vooraf al een behoorlijk zware klus voor de Amsterdammers tegen de nummer twee van de zaterdag tweede klasse B. Onder meer aanvoerder Mischa Klaver (vakantie), clubtopscorer Nicky Roele (verplichtingen buitenland), Sergay Gemin (werk) en Jesse Willems (geschorst) ontbraken. Daar bovenop keek OSV binnen anderhalve minuut tegen een 1-0 achterstand aan. Verdediger Mike Derlagen ging bij een voorzet van Lennart Dubbeldam in de fout en zag Casper Verboon daarvan profiteren.
“Daarna ging het gelijk op en kregen we een paar kleine kansjes, maar we misten gewoon teveel spelers”, zei Van der Velde. Zo moest hij halverwege Rik Smit vanwege hamstringklachten wisselen voor Ozgur Alpaslan, die dit seizoen geen training heeft kunnen meedoen. Even daarvoor had Verboon de ruststand op 2-0 bepaald. Toch kwamen de bezoekers vrij snel na de theepauze terug in de wedstrijd dankzij Joey Noordenbos. Niet veel later verzuimde Dave Sijbrands er zelfs 2-2 van te maken.
In plaats van een gelijkmaker liep Delta Sports’95 in het slot van de wedstrijd, door goals van Verboon (zijn derde) en invaller Pascal Rinck, uit naar een “geflatteerde” 4-1 overwinning. “We hebben gedaan wat we konden doen”, vervolgde Van der Velde. Deelname aan de nacompetitie smaakt naar meer en daarom legt de oefenmeester de lat alvast hoog voor volgend seizoen. “We willen proberen voor de eerste twee mee te doen. Als je nu al vierde kan worden met rare nederlagen, en je krijgt er een aantal speler bij, weet ik zeker dat wij nog beter kunnen.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl