Kampioenen! Beker kampioen vvv Westzaan jo8-1

En weer een Zaanse ploeg Kampioen! Zaterdag 1 juni werden de KNVB-beker finales West1 gespeeld in Uithoorn. Een waar spektakel voor iedere voetballiefhebber. Maar liefst twee Zaanse clubs mochten aantreden in de ochtend finales. KFC JO8-1 moest het afleggen tegen het iets sterkere Zeeburgia maar kon met opgeheven hoofd en een zilveren medaille weer terug richting de Koog, het bereiken van zo’n finale is immers al een enorme prestatie. De overwinning, en derhalve grote beker, ging wel mee richting Westzaan na de overwinning van hun JO8-1 op De Rijp. Deze mannen schreven meteen clubhistorie daar de KNVB-beker in het 98-jarig bestaan van de vereniging nog nooit behaald was.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl