Hercules-Zaandam niet langs VIOS W en blijft derdeklasser

WARMENHUIZEN – De spelers van sc Hercules-Zaandam waren na afloop van de wedstrijd zichtbaar aangeslagen. Vios W wist ten koste van Hercules Zaandam de tweede ronde te bereiken, 3-1. Door de zomerse weersomstandigheden werd het er voor beide teams niet makkelijker op en de gastheer had de handen vol aan Emre Bilgin die een gevaarlijk wapen was bij Hercules Zaandam. Door de warme temperaturen werd er zowel voor als na rust een drinkpauze ingelast. Het leek VIOS W goed te doen want de puntjes werden op de i gezet waarna de thuisploeg meer grip kreeg op Hercules-Zaandam. Een opsteker was de openingstreffer die Nick Schipper, op aangeven van Swen Dekker, voor zijn rekening nam. Waar zijn schot in de bovenhoek voor vreugde in het VIOS kamp zorgde baalde de Zaandammers.
Waar het spel voor rust over en weer golvde had VIOS W in het tweede bedrijf de regie. Nadat hij eerst zelf een kans over had geschoten stond Igor Popovic twintig minuten na rust aan de basis van de 2-0. Een aanval die werd opgezet door Maarten Blankendaal kwam bij Popovic die koel bleef en Bob Tesselaar een niet te missen kans gaf. Omdat de definitieve nekslag uitbleef mocht Hercules Zaandam blijven hopen. Zeker toen Emre Bilgin een makkelijk gegeven strafschop wist te verzilveren. Invaller Sem Dekker dompelde de gasten na 91 minuten in rouw door de keeper te omspelen en vervolgens hoog binnen te schieten.
VIOS W – Hercules Zaandam 3-1 (1-0)
45+3. Nick Schipper 1-0
66. Bob Tesselaar 2-0
90. Emre Bilgin 2-1 (penalty)
90+2. Sem Dekker 3-1
Hercules Zaandam: Bruijnesteijn. Baartscheer (Banel/69), Van Oostenbrugge, Duijf, Ranzijn. Bilgin, Van Wijnen, Pos (Lensen/69), Van der Vliet, Goudriaan. Yilmaz (Van Raam/69).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl