Uitslagen nacompetitie zaterdag 1 juni

Sporting Krommenie zaterdag 1 won vanmiddag in Amsterdam knap met 2-4 van DVC/Buiksloot. OSV verloor met 4-1 van Delta Sport’95 terwijl de andere Oostzaanse club OFC met 2-2 gelijkspeelde na met 2-0 voor te hebben gestaan. Reda Kharchouch scoorde twee maal. In de 93e minuut kregen de Oostzaners de deksel op de neus en werd het 2-2. Daar waar iedereen rekening hield met een verlenging. In Opperdoes verloor vvv Westzaan nipt met 2-1 van de plaatselijke vv.
Delta Sport-OSV 4-1
vv Opperdoes-vvv Westzaan(zat) 2-1
DVC/Buiksloot-Sporting Kr’nie (zat) 2-OFC-ASWH 2-2

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl