Tijd voor het Gladorentoernooi bij Blauw-Wit W

West-Knollendam-Zaterdag 1 juni betekent ook dat het weer tijd is voor het jaarlijkse traditionele Gladorentoernooi op de velden van cvv Blauw-Wit W. Uitgenodigd zijn diverse gezellige seniorenteams uit de omliggende gemeenten. Zo spelen er teams van OFC, FCZSW, WSV, ZOB en Blauw-Wit W mee. Het toernooi start 12.00 uur en de wedstrijden zijn rond 16.00 uur afgelopen. Tevens het officiele startmoment voor de derde helft op de Piet Kuiperlaan in het pitoreske West-Knollendam.
De velden liggen er in ieder geval geweldig bij en het is prachtig voetbal-en terrasweer. Net als ieder jaar nemen de teams een aanhang hun goede humeur en sportieve instelling mee.

Voetbal in Zaanstad Wil je op de hoogte blijven van al het voetbalnieuws uit Zaanstad?
Dismiss
Allow Notifications