Kinder 2 dagen de baas op Provily Sportpark

De jeugdleden van Sporting Krommenie hebben massaal beslag gelegd op de velden en hun tent opgezet rondom het tussenstuk van de velden 1 en 4. Tijdens de V2D, de voetbaltweedaagse van Sporting Krommenie is het genieten geblazen voor de Krommenieer jeugd. Jongeren van geboortejaren 2006 en 2013 beleven tal van sportieve activiteiten op de voetbalvelden. Vanavond is er een barbecue en vannacht mag de jeugd logeren in hun zelf opgezette tent. Twee dagen feest onder subtropische omstandigheden aan de Marslaan in Krommenie. Vele vrijwilligers helpen mee om de activiteiten in goede banen te leiden. Vanavond houden een aantal ouders nachtwacht, maar of de jeugdleden echt aan een goede nachtrust komen valt te betwijfelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl