4e Ella Arendse jeugdtoernooi bij RCZ

Bij het Zaandamse RCZ vindt vandaag het Ella Arendse jeugdtoernooi plaats. Op dit moment is het ook daar een waar voetbalfeest. Er spelen vandaag en morgen rond de 120 teams die in diverse poules zijn verdeeld. Dit betekent dat er ongeveer 1.300 kinderen in de leeftijd tussen 7 en 18 jaar worden ontvangen op het terrein aan de Dr.Scholtenlaan in Zaandam. RCZ is groots in het samenbrengen van vrijwilligers die iets willen doen voor de club. Dat is de Racers ook dit jaar weer gelukt. Voor dit jeugdtoernooi ontving de club vele aanmeldingen vanuit ouders en jeugdleden. Na vorige week het Freek Groot toernooi te hebben gehad staat er op zaterdag 14 juni voor de eigen jeugd ( jo14 t.m jo18) nog een zeskamp op de agenda.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl