Mikhail Rosheuvel richting Midden Oosten

Voormalig Zaans voetballer Mikhail Rosheuvel vertrekt naar het midden oosten. De 1.76 meter lange aanvaller vo etbalde in de jeugd bij zvv Zaanlandia, Ajax, Hellas Sport en AZ. De inmiddels 29 jarige Rosheuvel debuteerde in het betaalde voetbal bij FC Omniworld en speelde eerder ook voor Almere City,AZ, Heracles,Cambuur,RODA JC,NAC.
NAC Breda en Mikhail Rosheuvel hebben hun contract in onderling overleg ontbonden. De 28-jarige aanvaller vertrekt transfervrij naar Al-Dhafra uit de Verenigde Arabische Emiraten.
Rosheuvel was in cijfermatig opzicht het lichtpuntje van NAC in het afgelopen Eredivisie-seizoen. De vleugelspeler kwam vorige zomer transfervrij over van Roda JC Kerkrade en was in de competitie bij tien doelpunten betrokken. Rosheuvel kon niet voorkomen dat NAC als hekkensluiter degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie. Dat overkwam hem eerder al bij SC Cambuur en Roda JC.
De aanvaller had nog een contract tot medio 2021 in Breda, maar mag vertrekken. Op die wijze ontstaat er voor NAC ruimte in de begroting, omdat de club het salaris van Rosheuvel kan wegstrepen.
Rosheuvel tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit Abu Dhabi. Al-Dhafra staat momenteel op de elfde plaats op het hoogste niveau in de Verenigde Arabische Emiraten. De competitie bestaat uit veertien ploegen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl