Programma nacompetitie KNVB zaterdag en zondag

Inmiddels zitten alle competities zitten erop, maar nog niet iedereen is uitgespeeld. In de regio Zaanstad hebben diverse teams zich geplaatst voor de nacompetitie om op die manier alsnog handhaving veilig te stellen of juist promotie af te dwingen. Tot 20 juni verkeren ze tussen hoop en vrees. De ploegen die nog in aktie komen zijn: Zondag: OFC, Sporting Krommenie, WSV`30, Fortuna Wormerveer, vv Assendelft, sc Hercules Zaandam. Zaterdag: OSV, Sporting Krommenie(zat)
De KNVB heeft de schema’s voor de nacompetitie inmiddels vrijgegeven. Iedereen weet dus wie de aanstaande tegenstander is en welke weg bewandeld moet worden. Op zondag is dat nog niet helemaal duidelijk. Daar werd het schema voor de tweede/derde klasse al aangepast en de nacompetitie voor vierde/vijfde klasse zelfs geschrapt. Het is onbekend wat er met de derde/vierde klasse gaat gebeuren. Hieronder de wedstrijden op een rijtje, wij zullen dit te zijner tijd updaten.
Woensdag 29 mei
19;30 uur ASWH-OFC (Hendrik Ido Ambacht)
Zaterdag 1 juni
14;00 uur Delta Sports`95-OSV (Houten)
14;00 uur DVC/Buiksloot-S.Kr’nie(zat) (Amsterdam)
17;00 uur OFC-ASWH (Oostzaan)
Zondag 2 juni
14;00 uur WSV`30-HSV Sport 1889 (Wormer)
14;00 uur VIOS W-sc Hercules Zaandam (Alkmaar)
14;00 uur Kampong-vv Assendelft (Utrecht)
14:00 uur Fortuna W-Chevremont
Maandag 10 juni
14;00 uur Alkmaarsche Boys-Sporting Krommenie (Alkmaar)
Ook van bovenstaande duels houdt VIZ/Voetbal In Zaanstad u weer op de hoogte.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl