vv Assendelft onderuit in Oudorp

Na een 2-0 ruststand verliest Assendelft met 4-2 van Kolping Boys.  De mannen hebben er in de tweede helft alles aan gedaan om gelijk te maken. Kolping Boys scoort in de laatste seconde 4-2 en dat was uiteraard de definitieve beslissing. Direct hierna floot de scheidsrechter voor net einde. Het spel in tweede helft geeft vertrouwen voor de nacompetitie. Jesse Schleeper maakte zijn 15e en 16e goal van dit seizoen. Met het oog op de nacompetitie hebben Sven Talsma en Robin Herle rust gekregen. Zij zouden namelijk bij een gele kaart geschorst worden.
Helaas kon Assendelft hun oude trainer Guillaume Groot geen dienst bewijzen. KFC verloor zelf met 5-2 van HSV dus het zou ook niet hebben geholpen.
De tegenstander op zondag 2 juni 2019 om 14 uur is Kampong uit Utrecht. Deze ploeg eindigde op de tweede plek in de tweede klasse B. Gelet op het feit dat ze 57 punten haalden uit 26 wedstrijden en maar liefst 93 maal scoorden, geeft aan dat het een sterke ploeg is. Ze wonnen net als Assendelft ook de tweede periode. Uitslagen als 8-1 (twee maal), 6-0 (twee maal) en 6-2 spreekt boekdelen. Het zal lastig worden, maar het kan. Assendelft kan Kolping Boys eventueel in de finale van de nacompetitie opnieuw tegenkomen. Dan moeten beide teams wel twee keer winnen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl