Voetbal In Zaanstad huldigt kampioenen op site

Nu het seizoen 2018/2019 ten einde is betekent dit weer dat er tal van teams kampioen zijn geworden. VIZ/Voetbal In Zaanstad huldigt allerlei voetbalkampioensteams op de website www.voetbalinzaanstad.nl Kampioensfoto’s, van jong tot oud, zaalvoetbal, damesteam of veteranenteam op welk niveau en klasse dan ook kunnen worden gestuurd naar info@voetbalinzaanstad.nl Gelieve er wel op te letten dat de foto minimaal 1 MB groot dient te zijn. Vermeld ook even de naam, welke klasse en overige relevante zaken die van belang kunnen zijn. KAMPIOENEN!
Foto bijgaand: de kampioenen va Sporting Krommenie jo10-3

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl