KNVB wijzigt nacompetitie zondag tweede/derde klasse

Vanwege het verdwijnen van meerdere zondagclubs heeft de KNVB, net als vorig jaar, het nacompetitie schema voor de zondag tweede en derde klasse aangepast. In plaats van twee komen er nu vijf plekken vrij in de tweede klasse.
De finaleronde die oorspronkelijk op 16 juni gepland stond, is geschrapt. De winnaars van de tweede ronde – de wedstrijden moeten door de wijzigingen op neutraal terrein gespeeld worden – plaatsen zich direct voor de tweede klasse. De verliezers van die ronde krijgen een extra kans; voor hen valt pas op 20 juni de beslissing. Vanuit de derde klasse heeft alleen sc Hercules Zaandam zich geplaatst om kans te maken op promotie. Op
Vorige week was de KNVB al genoodzaakt om de nacompetities voor de vierde/vijfde klasse te schrappen. Wijzigingen voor de derde/vierde klasse zijn ook onvermijdelijk, maar het is nog niet bekend wat daarmee gaat gebeuren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl