Top jeugdvoetbaldagen donderdag en vrijdag in Wormerveer

Waarschijnlijk heeft u het vast al gelezen op de grote banners langs de Provincialeweg in Wormerveer. Aankomende donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en wordt er op hoog niveau gevoetbald. Ook vrijdag 31 mei staan er prachtige jeugdwedstrijden op programma. Een absoluut prachtig affiche.
Het beloven twee dagen top jeugdvoetbal in Wormerveer te worden met net zoals ieder jaar weer deelname van jeugdteams van profclubs uit binnen- en buitenland.
De toegang is gratis, het toernooi begint op beide dagen om 10.30 uur.
Deelnemersveld Fortuna Tournament voor o.9/U9 (6v6) op donderdag 30 mei 2019 is:
Liverpool, Tottenham Hotspur, Southampton, Celtic, Newcastle United (UK), Paris Saint-Germain (FR), Schalke ’04, Bayer 04 Leverkusen, 1. FC Köln, Hamburger SV (D), Odense BK (DK), Anderlecht, KRC Genk, Royal Antwerp, KAA Gent, KV Mechelen, STVV, Zulte Waregem (B), Ajax, Feyenoord, PSV, Vitesse, ADO Den Haag, NEC Nijmegen, Roda JC, Volendam, PEC Zwolle, Molukse selectie, Jonger Oranje, Purmersteijn, WSV’30 en Fortuna Wormerveer
Het deelnemersveld van de StayOkay Egmond Cup o.8/U8 (6v6) op vrijdag 31 mei 2019 is:
Burnley (UK), 1. FC Köln (DE), Club Brugge, KRC Genk, KAA Gent, Royal Antwerp, Lokeren, STVV, KV Mechelen, Zulte Waregem (B), Ajax, Feyenoord, Vitesse, Sparta Rotterdam, Roda JC, FC Utrecht, NEC Nijmegen, Heerenveen, Volendam, Excelsior, Molukse selectie, BFC, Quick Boys, Purmersteijn, Limmen, ODIN’59, KFC, vv Assendelft, SVA, Zaandijk, Sporting Krommenie en Fortuna Wormerveer.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl