Robert Venbroek ziet AZ onder 13 landskampioen worden

Hengelo- Een fraaie dag voor de AZ Jeugdopleiding. Twee teams kroonden zich tot landskampioen. AZ Onder 13 snelde in Hengelo naar de schaal, terwijl AZ Onder 12 voor eigen publiek de titel veiligstelde.
AZ Onder 13 had op bezoek bij FC Twente aan een punt genoeg, maar weigerde gas terug te nemen. Het kampioensduel werd met 1-5 gewonnen. Een mooie dag en fantastisch om mee te maken aldus de 50 jarige Robert Venbroek uit Krommenie die sinds dit seizoen stage loopt bij de jongelingen. Een enorme ontlading, echter was die er al na de winst afgelopen dinsdag op Ajax. Toen was de ploeg al officieus kampioen. Venbroek is zelf echt AZ fan en tevens momenteel in opleiding voor zijn TC2 trainers diploma.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl