20 jarig Sporting Krommenie viert feest

Het is al weer 20 jaar geleden dat de voetbalverenigingen K.V.V. en G.V.O. samen verder zijn gegaan als Voetbalvereniging Sporting Krommenie. Dat wilde de grote voetbalvereniging niet onopgemerkt voorbij laten gaan en vinden ze in Krommenie wel een feestje waard. Dat feest staat voor vanavond op de agenda. Het bestuur de club van nodigt alle leden en ex leden inclusief sponsoren en ere leden uit om bij dit feest aanwezig te zijn.
Vandaag zaterdag 25 mei vanaf 19:00 uur starten de festiviteiten voor alle leden. Sponsors, comissie-, ere-, en oud-leden kunnen eerder al aan de borrel en zijn welkom vanaf 17:30.
Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de meesten dan herinneringen ophalen. Er is muziek van Deejay Rick Rock. Daarnaast is er een loterij met fantastische prijzen. Morgen speelt het eerste elftal nog een laatste competitie wedstrijd tegen vv Knollendam 1. Aansluitend volgt er nog een barbecue. Hierdoor zal de weg naar het Sporting Krommenie complex aan de Marslaan waarschijnlijk voor de meeste Krommenieërs dit weekend wel worden gevonden. Volgende week mag het vlaggeschip klaarmaken voor de komende nacompetitie. De selectie van trainer Jordi van Beek speelt dan om promotie naar de derdeklasse. Zondagmiddag zal bekend zijn welke tegenstander er aan Sporting Krommenie wordt gekoppeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl