Kampioenen! vv Assendelft jo11-2

De JO11-2 van vv Assendelft is zaterdag 18 mei dankzij de eclatante 9-1 overwinning op concurrent Velsen kampioen geworden. Met nog een wedstrijd te spelen zijn ze niet meer te achterhalen door datzelfde Velsen, dat momenteel 24 punten heeft. Dat is nog eens een manier om kampioen te worden. In 10 wedstrijden zijn namelijk maar liefst 28 punten gehaald. Alleen tegen Sporting Krommenie werd een gelijk spel behaald en verder is alles gewonnen. Uiteraard is het kampioenschap uitgebreid gevierd.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl