Zaterdag 25 mei het RCZ `derdehelft`Freek Groot toernooi

ZAANDAM – Voor velen is het de leukste voetbaldag van het jaar. Aanstaande zaterdag 25 mei het Freek Groot toernooi
georganiseerd door RCZ. Racing Club Zaandam, de club waar alles kan, wordt jaarlijks door iedere deelnemer van dit toernooi, hun vrouw en kinderen geroemd.
Hopelijk onder prima omstandigheden en lekker weer, liefst in het zonnetje naar het voetbal kijken onder het genot van een rosétje of koud biertje. En dan daarna een heerlijk buffet en geweldige feest. Vooral de derde helft wordt geroemd. “De derde helft waar het ons allemaal veelal om draait, kent altijd alleen maar winnaars. Jong en oud, mannen en vrouwen, maar ook de kinderen zijn van harte welkom op het sportcomplex Jagersveld in Zaandam. Aan alles zal weer worden gedacht. Kosten nog moeite zijn gespaard. Zelfs de kleinsten onder ons zullen zich prima vermaken op het complex aan de Dr.Scholtenstraat 20 in Zaandam. Een feestelijke seizoensafsluiting voor diverse voetbalteams aanstaande zaterdag 25 mei van 10:00 uur tot 22:00 uur. Er is in ieder geval heerlijk eten in overvloed verkrijgbaar en diverse bands zullen na afloop het dak van de kantine spelen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl