Veel vraagtekens bij gedegradeerd OFC zaterdag 1

OOSTZAAN-Het zaterdagelftal van OFC verloor afgelopen zaterdag met 21-2 van titelkandidaat ZOB. Er vertrekken na dit seizoen veel spelers en elftalleider Fred Holverda wist vorige week nog weinig over de voortgang. Het bestuur had nog niets laten weten.
Justin Nep en Guido Lust maken de overstap mnaar zondag-derdeklasser IVVV. Verder gaan er een paar spelers naar De Meteoor, een aantal naar OSV, ik mogelijk ook TOB en Blauw Wit/Beursbengels.
Wordt dan de stekker uit het zaterdagelftal getrokken is de grote vraag. In ieder geval moet OFC zaterdag nog een competitiewedstrijd spelen. In Oostzaan is AMVJ de tegenstander.
Die slotwedstrijden zal nog een beproeving worden voor de Oostzaners. Het team is na de nederlaag al lang en breed gedegradeerd uit de tweede klasse en afgelopen zaterdag werd het een dikke aanfluiting in Zuid-Oost Beemster. Een nieuw pak slaag zou zaterdag zomaar in het verschiet kunnen liggen want thuis tegen middenmoter AMVJ is er niet veel hoop op een goede afloop. De motivatie is ver te zoeken en het team zit inmiddels in een zeer negatieve spiraal. Het zondag team van OFC doet het daarentegen beter en kan zondag bij winst de nacompetitie bereiken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl