Rein Haverkamp dertig jaar elftalleider VV Assendelft

Assendelft- Dorpsclub VV Assendelft neemt na dertig jaar afscheid van vv elftalleider Rein Haverkamp. Veel VV Assendelft aanhangers maar ook de technische staf van de club waren zondag gekleed in het zwart/witte speciale t shirt met daarop de tekst: ’Rein en Bea, bedankt voor 30 jaar’. Zo lang was de 68-jarige Assendelver namelijk elftalleider bij de dorpsclub. Een behoorlijk lange periode waarin veel werd beleefd. Maar het seizoen is nog niet afgelopen. vv Assendelft speelt volgende week de laatste competitiewedstrijd tegen Kolping Boys. Daarna kan het zich opmaken voor de nacompetitie.
Wel kan vv Assendelft poulegenoot KFC nog een goede dienst bewijzen door te winnen van Kolping Boys. Wanneer de Assendelvers weten te winnen en de Koogers winnen zelf hun wedstrijd en het verschil in doelsaldo van 5 doelpunten kan worden goedgemaakt, dan zou de derde periodetitel nog naar de Koogers kunnen gaan.
Foto: Marijke Bosman
vlnr de technische staf: Paul Hoeve, Peter Boon, Rein Haverkamp, Alex Geernaert, Paul Bergkamp en Sjaak Noom.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl