VV Jisp redt het net niet tegen Alcmaria Victrix(zat)

De laatste thuiswedstrijd van VV Jisp werd een van de leukste wedstrijden van het seizoen.
Negen doelpunten, een doelpunt gescoord met de hand, een volkomen onterecht afgekeurd doelpunt waren de ingrediënten van deze wedstrijd die dus een zeer hoge amusementswaarde kende.
Voor de wedstrijd werd afscheid genomen van Ron Luttik en Tjeerd Beijaard die beiden stoppen met voetbal in het eerste elftal.
Meteen na het beginsignaal van scheidsrechter Ruud Schouten uit Almere, ontspon zich een spannende strijd waarbij beide teams vooral op de aanval speelden.
VV Jisp kreeg de beste kansen maar mede door goede reddingen van de Alcmaria doelman kwam de aanval van VV Jisp niet tot scoren.
Aan de andere kant wist Alcmaria op een gelukkige wijze wel twee keer te scoren. De 2-1 ruststand werd bereikt door een prima knal van Quinten Klopper.
Na rust in de 62e minuut was het Kevin Zwart die de stand op 2-2 bracht. Echter na de 64e minuut was het alweer 2-4 . De 48! jarige Peter Heykamp scoorde als een volleerd volleyballer de aansluitingstreffer waarna Jaimy Bloem zelfs de gelijkmaker scoorde. VV Jisp bleef aandringen en scoorde de verdiende 5-4. Deze goal werd op advies van de assistent van Alcmaria volkomen onterecht afgekeurd.
Volgens hem was de bal achter de doellijn geweest, werkelijk “knap gezien” daar hij zelf op de 16 meterlijn stond! Scheidsrechter Schouten, die het ook onmogelijk zelf kon zien, werd hier figuurlijk een oor aangenaaid. Tot overmaat van ramp voor VV Jisp scoorde Alcmaria in de laatste minuut ook nog eens de 4-5 na onnodig balverlies op het middenveld. VV Jisp kan terug kijken op een goede wedstrijd en interim trainer Andy Huitema heeft er een hardwerkend team van gemaakt wat af en toe ook net het geluk in wedstrijden miste.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl