Duo functie voor Bas Timmer en Erwin Smit bij PSZ

Bij zaterdagvereniging PSZ zijn ze al bezig met het volgende seizoen. De club uit Zaandam heeft deze week een overeenstemming weten te bereiken met de Zaandammers Bas Timmer en Erwin Smit aldus penningmeester Kees Koole. Beide spelers kwamen dit seizoen als speler uit voor de Prettige Spelers Zaandam. De ploeg uit Zaandam degradeerde eerder al naar de vierdeklasse zaterdag. Timmer zelf speelde in de jeugd voor KFC en is momenteel bij de Koogers hoofd jeugdopleidingen. Smit is jeugdtrainer bij RCZ waar hij begon met voetballen. Later volgende nog uitstapjes naar VVZ, Purmersteijn en Zilvermeeuwen. Ook volgend seizoen zal PSZ op het complex van voormalig buurman RCZ blijven spelen. Vorig jaar nog speelde de vereniging bij Hellas Sport dat opging in FC Zaandam. PSZ is opgericht in 1955 door Peter Schoen Zaandam. In 2020 mag de vereniging het 65-jarig jubileum vieren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl