Gifbeker voor PSZ bijna leeg

Zaandam-Voor derdeklasser PSZ, Prettige Spelers Zaandam was het zaterdagmiddag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
In Zaandam kwam de nummer zes op bezoek en dat is EVC uit Edam. Op het kunsgrasveld van RCZ bleken de bezoekers uit Edam ook een maatje te groot. Het was aan de kant van de thuisploeg een wedstrijd waar het ontbrak aan vechtlust. Conditioneel werd de ploeg al voorbijgestreefd maar dat komt door de geringe trainingsopkomst van de ploeg die weer speelt op sportcomplex Jagersveld. Halverwege de tweede helft was er geen houden meer aan en was de pijp leeg voor de thuisploeg. PSZ dat over geen enkele wisselspeler kon beschikken snakte in de tweede helft naar het einde van de wedstrijd. Het werd dan ook 0-8 en daar had keeper Danny van Moerenhout een aandeel in. Hij pakte veel ballen ondanks dat hij in totaal al 154 tegentreffers incasseerde. De ploeg van coach Amriet Dairam die halverwege het seizoen de weggestuurde Soeniel Nathoe opvolgde is al bezig met het volgende seizoen. Dan komt de ploeg uit in de vierdeklasse, waarschijnlijk niet eens het laagste niveau. Naar verwachting komt er in het seizoen 2019/2020 een extra vijfde klasse bij in het zaterdag voetbal. Veel clubs schakelen hun eerste team over van de zondag naar de zaterdag afdeling. Voor volgend seizoen heeft PSZ Bas Timmer en Erwin Smit bereid gevonden om als duo hoofdtrainers/coaches voor de groep te gaan staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl