Kharchouch van OFC naar Telstar

Telstar en Reda Kharchouch (23) hebben overeenstemming bereikt over een contract voor twee seizoenen bij Telstar. De aanvaller komt over van derde divisionist OFC en zal zich in juli melden als de Witte Leeuwen aan hun voorbereiding beginnen voor het nieuwe seizoen.
Technisch directeur Piet Buter ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet. “Reda staat al even op onze radar na zijn goede prestaties de afgelopen jaren. Het afgelopen seizoen heeft hij laten zien over goede kwaliteiten te beschikken. Zijn drive om te slagen in het betaalde voetbal, en daarbij de indruk die hij maakte in de oefenwedstrijden die hij met ons mee heeft gedaan, hebben er voor gezorgd dat wij Reda aan ons hebben gebonden.”
De fysiek sterke Kharchouch maakte het afgelopen seizoen grote indruk in de derde divisie. Bij het Oostzaanse OFC, waar hij sinds het seizoen 2018/2019 voor uitkwam, scoorde hij dit seizoen 20 doelpunten. Hetgeen hem veel aandacht opleverde en onder andere de interesse van de Witte Leeuwen. Eerder kwam Kharchouch uit voor onder meer Ajax en Quick Boys.bron sctelstar

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl