Assendelft onderuit in Breezand

Assendelft speelde de lastige uitwedstrijd tegen het hooggeklasseerde ZAP (4e plaats) uit Breezand. De thuiswedstrijd op 25 november jl. was in een gelijkspel geëindigd. Mike Vink bracht de thuisploeg reeds na 3 minuten op een 1-0 voorsprong. Assendelft kwam deze tegenslag te boven en de wedstrijd ging verder gelijk op. Ron van de Valk maakte gelijk in de 51e minuut. Toen Marvin la Croes van de thuisploeg in de 62e minuut met rood naar de kant moest,  begon het er erg zonnig uit te zien voor Assendelft. Helaas konden ze de numerieke meerderheid niet uitnutten. In de blessuretijd van de wedstrijd scoorde ZAP nog tweemaal via Job Langelaan en zo werd er met 3-1 verloren. Assendelft blijft op de zesde plaats staan. Komende zondag de laatste thuiswedstrijd voor Assendelft tegen de Zouaven, die dan het kampioenschap kunnen binnenhalen. De Assendelvers gaan alles proberen om dat te verhinderen. Bijzonderheid is ook dat Mark de Vries dan zijn 250e wedstrijd speelt. Elftalleider Rein Haverkamp neemt na 30 jaar afscheid. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl