Wedstrijd des keizers baard voor FC Zaandam

Zaterdag tweedeklasser FC Zaandam kon afgelopen zaterdag niet overtuigen. De ploeg van Miel Mans is zo goed als veilig en komt ook volgend seizoen uit in de 2e klasse zaterdag. Tegenstander asv Arsenal ligt nog altijd goed op koers voor een plek in de nacompetitie voor promotie. De ploeg van Imro Wielkens noteerde een ruime 4-0 overwinning op FC Zaandam.
“Dit was een verdiende overwinning en de score had misschien nog iets hoger kunnen uitvallen”, blikte een tevreden Wielkens terug. Halverwege was de buit al binnen met een 3-0 voorsprong. Na de rust werd er geen kans weggegeven en wist Arsenal de ruime marge vast te houden. Dat het ‘slechts’ 4-0 werd, lag aan het missen van meerdere goede kansen voor de thuisploeg.
Het begin was uitstekend voor de Amsterdammers. Binnen veertig seconden had Mick Hurks de score geopend. Hoeboer veroverde de bal, haalde de achterlijn en zijn voorzet werd goed binnen gekopt door de clubtopscorer van ASV Arsenal. In de twintigste minuut verdubbelde Perri de marge nadat hij de doelman omspeelde en de 2-0 in het lege doel kon schuiven. Enkele minuten voor rust deed Hoeboer hier als eindstation van een aanval over meerdere schijven een schepje bovenop: 3-0.Uiteindelijk werd de eindstand ruim tien minuten voor tijd door Perri op 4-0 bepaald.
FC Zaandam ontvangt volgende week sv Zandvoort en gaat op 25 mei nog een keer op bezoek bij hfc EDO in Haarlem. Volgend seizoen zal Miel Mans worden opgevolgd door Iwan Axwijk. Bron: hav
Foto: Carolien Molenaar

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl