vv Jisp verliest van Wieringermeer.

Het lijkt wel of vv Jisp qua blessureleed niets blijft bespaard dit seizoen.
Waar men al eerder wedstrijden heeft moeten spelen zonder acht geblesseerden, beschikte men in de wedstrijd tegen Wieringermeer, dat nog meedoet in de strijd om promotie, over precies 12 man waaronder de elftalleider, een speler die ’s nachts nog de hele nacht in het ziekenhuis had gelegen en een speler met een gebroken teen. Je zou dan denken dat het een kansloze wedstrijd werd maar het tegendeel bleek waar.
De thuisploeg ging rusten met slechts een 0-1 achterstand en dat was louter en alleen aan doelman Boris de Jong, die een uitstekende wedstrijd speelde, te danken. De tweede helft werd het al snel 0-3 maar desondanks dat gingen de koppies van de vv Jisp spelers niet hangen. Men zette wat meer druk en dat leverde de 1-3 op door Dide Spruyt. vv Jisp begon daarna nog meer aan te dringen maar kwam niet verder dan een schot van Quinten Klopper tegen de paal. Vlak voor tijd plaatste Wieringermeer nog een goed uitgespeelde counter waardoor de eindstand 1-4 werd bereikt.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl