Kan Tom Jansen rkvv Saenden al een handje helpen?

In de zaans getinte 4e klasse B is het razend spannend. Met nog drie speelronden te gaan zijn er met rkvv Saenden, SV de Rijp en Sporting Krommenie drie kanshebbers voor de titel. De Wormerveerders met trainer Rene Reijinga beschikken over de beste papieren en hebben met nog drie wedstrijden te gaan alles in eigen hand. Vandaag speelt het de uitwedstrijd bij vvv Westzaan dat nergens meer voor speelt. Volgende week volgt de thuiswedstrijd tegen RCZ dat probeert de nacompetitie nog te ontlopen. Op zondag 26 mei treft het in Alkmaar dan Alcmaria Victrix. Zelfs met een misstap zou het nog kampioen kunnen worden.
Zeker als Tom Jansen, de huidige trainer van WSV`30 vandaag met zijn ploeg kan winnen in Krommenie. Volgens geruchten doet de oefenmeester een stapje terug en is hij met rkvv Saenden in gesprek geweest over een eventuele terugkeer in de vorm van trainer/coach voor het 2e team.
Sporting Krommenie daarentegen moet de aankomende wedstrijden winnen. Vandaag speelt de ploeg van Assendelver oefenmeester Jordi van Beek de thuiswedstrijd tegen WSV`30 en tijdens de laatste speelronde op zondag 26 mei, nota bene in het weekend dat de club het 20 jarig jubileum viert, treft het vv Knollendam dat net als RCZ de nacompetitie nog probeert te ontlopen.
Samen met derde titelkandidaat sv de Rijp dat vandaag de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Duinrand S speelt wordt het een zinderend slotstuk in de 4e klasse B. Die ploeg mag op 19 mei nog thuis aantreden tegen vvv Westzaan en gaat in de laatste speelronde op 26 mei op bezoek bij zvv Zaandijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl