35+ Veteranen voetbal en kampioenen

Vrijdagavond 10 mei stond in het teken van de laatste speelavond van het KNVB 35+ veteranen 7 tegen 7 voetbal. Een mini competitie in poule`s van 4 maximaal 5 teams waarbij men het telkens tegen elkaar opneemt en waarbij iedere ploeg een keer als ‘gastheer’ fungeert.
Tal van zaanse veteranen teams beleefde gister een heerlijke voetbalavond. Bij sv Beemster pakten sc Hercules-Zaandam 35+1 de titel. Net als vorig seizoen werd dit team kampioen. Met spelers als Rick Kitzen, Arjan Mantjes, Patrick Huisman,Rob van `t Ent, Patrick Freriks, Peter Gruijs, Raymond Huisman, Ray Bak en Herman Romp beschikken de Zaandammers over voldoende voetbalvermogen om het de 35+ tegenstanders moeilijk te maken. De een wat fitter dan de ander maar de spelvreugde en kleedkamer humor is nog volop aanwezig.
Bij cvv Blauw-Wit in West-Knollendam werd ook volop gevoetbald en daar eindigde sc Badhoevedorp 35+1 op de eerste plaats. In weer een andere poule presteerde ook het team van Sporting Krommenie 35+1 in Spaarndam naar behoren.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl