Top internationale jeugdvoetbal naar Wormerveer

ZAANSTREEK Op de velden van Fortuna Wormerveer zal op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) en vrijdag 11 mei komen er weer sterke jeugdteams naar Wormerveer om het tegen elkaar op te nemen in de U8, U9 en U10 categorie. Ieder jaar weer een feest van jewelste. Kom ook en zie de toppers van de toekomst nu zelf en als eerste in actie.
HET ONDER 10 TOERNOOI zal ook in 2018 weer erg sterk zijn. Naast de Nederlandse topteams van Ajax Amsterdam en PSV kunnen we Tottenham Hotspur, Newcastle United, Standard en KRC Genk verwelkomen in Wormerveer.
De complete lijst met deelnemers o.10 is bekend. Uit Engeland: Tottenham Hotspur, Newcastle United. Uit België: KRC Genk, Standard de Liège. Uit Nederland: Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, FC Utrecht, ADO Den Haag en Volendam. Als amateurteams (U11): Jonger Oranje, Purmersteijn en Fortuna Wormerveer.
ONDER 9 Ook voor dit jaar zijn de organisatoren er weer in geslaagd om een meer dan aantrekkelijk deelnemersveld naar Wormerveer te halen. De allersterkste editie in de o.9 leeftijdscategorie tot dusver. Southampton komt voor het eerst naar Wormerveer. Schalke ’04 is een oude bekende, evenals het sterke 1. FC Köln en de Belgische teams van KRC Genk en Royal Antwerp. Deze jongens wonnen vorig jaar het o.8 toernooi en willen graag nog een keer op de kampioenenkar.
De complete lijst met o.9 deelnemers is pittig. Uit Engeland: Liverpool en Southampton. Uit Duitsland: Schalke ’04 en 1. FC Köln. Uit Frankrijk: Paris Saint-Germain. Uit België: KRC Genk en Royal Antwerp. Uit Nederland: Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven. Als amateurteams: Jonger Oranje, WSV’30 en Fortuna Wormerveer.
ONDER 8 TOERNOOI Door een uitbreiding van het deelnemersveld van 32 naar 36 teams hebben de Wormerveerders de StayOkay Egmond U8 Cup weer iets sterker kunnen maken. Deelnemers zijn: Burnley. Uit Duitsland: 1. FC Köln, Werder Bremen, Rot Weiss Ahlen en Viktoria Köln. Uit België: Club Brugge, Royal Antwerp, KAA Gent, Zulte Waregem, STVV, KSC Lokeren en KV Mechelen. Uit Nederland: Ajax Amsterdam, Feyenoord Rotterdam, Sparta Rotterdam, ADO Den Haag, Volendam, Roda JC, Heerenveen, FC Groningen, Excelsior, SC Cambuur en Fortuna Sittard. Als amateurteams uit Duitsland: SC Füchtorf en uit Nederland: LSC 1890, Quick Boys, Purmersteijn, Molukse selectie, Limmen, Always Forward, Sporting Krommenie, vv Assendelft, SVA, zvv Zaandijk, KFC en Fortuna Wormerveer.
Van onze verslaggever Foto: Henk Dil

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl