Assendelftse gaat bij FC Twente voetballen

ASSENDELFT Ooit begonnen bij KFC, maakt de 20-jarige Jamie Altelaar uit Assendelft komend seizoen de overstap van VV Alkmaar naar FC Twente. Jamie speelt als aanvallende back en dat was waar FC Twente naar op zoek was. Een absolute stap omhoog voor de Assendelftse, die als jong meisje al wist dat ze zo hoog mogelijk wilde komen als voetbalster. ‘Ik ben heel blij dat FC Twente Vrouwen interesse in mij heeft getoond en dat ik deze stap mag maken. FC Twente behoort tot de top van Nederland en ik wil graag mee gaan spelen om de prijzen. Ik hoop komend seizoen dan ook veel minuten te gaan maken,’ vertelde ze tijdens het ondertekenen van het contract. Technisch manager Rene Roord legde de keuze voor Jamie als volgt uit: ‘Ze is een linksbenige verdediger met een goede techniek en goed in de opbouw.’
Door Johan Lok, foto: FC Twente Media

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl