Puntenverlies dvc/Buiksloot komt ZCFC goed uit

AMSTERDAM De KNVB heeft zaterdag-derdeklasser Buiksloot een straf van twee punten in mindering opgelegd. Bij de Amsterdammers speelde op 6 april tegen Purmersteijn trainer Remi Boshuizen mee en die was niet speelgerechtigd. Ook zou de wedstrijd (3-1 winst) moeten worden overgespeeld en dat zou dus kunnen betekenen dat de club uiteindelijk zelfs vijf punten kwijtraakt. Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren is nog afwachten, want Buiksloot gaat in beroep tegen de straf.
Voor het Zaandamse ZCFC is deze beslissing goed nieuws. Dat stond in deze poule met de Amsterdammers op de gedeelde elfde plaats en heeft nu dus twee punten voorsprong genomen op die ploeg en Kadoelen in de strijd tegen degradatie. Voor de plieg van verlatend coach Willem Zeijlmans worden de aankomende duels cruciaal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl