Anthony van Dongen naar Rijnsburgse Boys

BEVERWIJK-Anthony van Dongen verhuist aan het einde van het seizoen van het Bevetwijkse DEM naar Rijnsburgse Boys. De twintigjarige Zaanse vleugelspits is dit seizoen een van de smaakmakers in de hoofdklasse A en zag zijn goede optredens in het eerste van Beverwijkse club beloond worden met een transfer naar de tweede divisie. Hij tekende voor een jaar, met een optie voor een tweede jaar dat dus niet wordt gelicht.
Van Dongen, die dit seizoen overkwam van KFC uit Koog aan de Zaan, scoorde tot nu toe twintig treffers voor DEM in het debuutjaar van de vereniging in de hoofdklasse. Mede dankzij de Zaanse goaltjesdief doet de ploeg van Arvid Smit meteen mee om het kampioenschap in de poule waarin Fortuna Wormerveer voor lijfsbehoud vecht. DEM staat op eerste plaats, met nog vier wedstrijden te spelen.
Van Dongen speelde eerder ook voor zvv
Zaanlandia, Jonger Oranje, AZ Alkmaar, AFC Amsterdam, FC Groningen, KFC Koog aan de Zaan.