Hoofdtrainer de Groot bij Fortuna op non actief gezet

Het bestuur van Fortuna Wormerveer heeft besloten om Martin de Groot per heden op non-actief te zetten als hoofdtrainer van onze vereniging.
Marcel Blank zal zijn taken ad interim overnemen tot aan het einde van dit lopende seizoen.
De club bedankt Martin de Groot voor de periode van bijna 4 jaar waarin hij de hoofdtrainer van de Wormerveerders is geweest. Hij heeft veel betekend voor het team en de club Fortuna W.
Echter, gezien het aantal verliespartijen op rij, de positie op de ranglijst van Heren 1 maar ook Heren 2, en de energie en communicatie die dit proces vraagt om “het tij nog te keren” achtte het hoofdbestuur het beter om dit nu door een andere trainer op te laten pakken.
Voor het bestuur geen eenvoudige beslissing, ook omdat De Groot als oud-speler zeer verbonden is aan onze vereniging. Toch meent de vereniging deze beslissing nu te moeten nemen in het belang van de club die zich zo graag wil handhaven in de hoofdklasse.
Martin de Groot gaat per volgend seizoen een nieuwe uitdaging aan bij Swift in Amsterdam. Bij de Wormerveerders zal Juan Fernandez Coto volgend seizoen voor de groep staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl