Zaans talent doet zaken met Messi

Zaankanter en Fortuna-Sittard verdediger Kai Heerings doet zaken met Messi en Verstappen. De speler die in de Zaanstreek bij RCZ en Zilvermeeuwen speelde heeft zowel in en rondom de voetbal zakelijk succes.
Verdediger Kai Heerings (red.zoon van OFC trainer Eric Heerings) van Fortuna Sittard kreeg al een belletje van Sergio Agüero en een Instagram-bericht van John Terry. En ook Lionel Messi en Max Verstappen zijn klant bij de 29-jarige profvoetballer, die koffers verkoopt met een ingebouwde PlayStation en een televisiescherm.
,,In mijn tijd bij FC Utrecht speelden we met het hele team Call of Duty, iedereen zat thuis met zo’n headset. We waren vaak op reis of zaten in de bus en op dat soort momenten konden we niet spelen. Daar had ik het met mijn zwager over. Hij zei dat hij voor 200 euro wel wat wilde proberen te maken. Hij vond een Samsung-scherm dat na wat knutselen in een soort gereedschapskoffer paste” aldus Heerings. Bron:ad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl