ZCFC wederom succesvol

asv Wartburgia-ZCFC (2-4)
Afgelopen zaterdag moest het Zaanse Oranje in Amsterdam aantreden tegen nummer twee asv Wartburgia. Waar de thuiswedstrijd kansloos en futloos werd verloren met 1-6 stond er nu een heel ander ZCFC. Zowel de opstelling als de inzet waren nu anders. ZCFC vecht de laatste wedstrijden om de nacompetitie te ontlopen. Vorige week was hiervoor al de eerste stap gezet door met 4-3 thuis te winnen van Reigerboys. Zaterdag werd er nog meer gevraagd van de jongens van Z. Vanaf minuut één stond er een jong en strijdbaar team. Na enkele 100% kansen voor Erno Vreugdenhil was het toch asv Wartburgia dat op een 1-0 voorsprong kwam. ZCFC liet de moed niet in de schoenen zakken en bleef strijden voor elke meter en dit bracht voor rust door de man of the match van vorige week Brian Meijer de 1-1 op het scorebord.
Na rust waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar was het weer asv Wartburgia dat op voorsprong kwam. ZCFC moest winnen om aan te blijven haken bij de concurrenten. Dit resulteerde in een alles of niets offensief. Het werd alles mede door good ‘oldboy’ Björn Keetbaars die twee doelpunten voor zijn rekening nam waarvan één van 11 meter. Erno Vreugendenhil wist ook nog het net te laten trillen.
Door deze overwinning is er nog van alles mogelijk voor ZCFC in de 3e klasse A. Over 2 weken staat de thuiswedstrijd tegen een andere Amsterdamse club, namelijk Jos/Watergraafsmeer op het programma.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl