Zuidvogels de volgende bekerhindernis voor Fortuna Wormerveer

De zojuist verrichtte loting van de halve finale der KNVB beker leert dat Huizen (zat) tegen SDO speelt en Fortuna W op bezoek gaat bij Zuidvogels in Huizen.
Nadere details volgen nog. Wedstrijddag vooralsnog zaterdag 4 mei. Opvallend wel dat de gemeente Huizen twee ploegen herbergt die nog altijd in de race zijn.
Het kwartfinaleduel in de districtsbeker West-1 tussen Zuidvogels en SVL uit Langbroek is uiteindelijk na strafschoppen door de rood-groenen uit Huizen gewonnen.
Na 90 minuten stond er 1-1 op het virtuele scorebord en moesten penalties volgens het ‘ABBA-principe’ uitsluitsel geven wie er in de halve finale op zaterdag 4 mei mocht aantreden.
Na vijf penalties stond het 4-4, de laatste penalty van Kevin van Leeuwen van SVL in de vervolgserie werd gestopt door keeper Danny Versteegt van Zuidvogels, die daarmee matchwinner werd voor zijn ploeg.
Het werd uiteindelijk toch weer een moeizame avond voor de ploeg van trainer Juan Fernandez Coto, voor rust was de ploeg duidelijk de betere in het veld. Het combineerde makkelijker naar voren en wist de achilleshiel bij SVL centraal achterin goed te vinden. De halve finale brengt dat de toekomstige trainer van de Wormerveerders tegenover zijn huidige ploeg.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl